Ock

11.Sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında 11-A sınıfı 1. oldu.

Okulumuz il genelinde yapılan masa tenisi turnuvasında finale kalarak ikinci oldu.Okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek kupayı kazanmamızda emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Erdal Kurt ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizdeki ortaöğretim kurumları arasında kompozisyon yarışması düzenlendi.Yarışmada 11-A sınıfından Eyüp Özdemir birinci 10-G sınıfından Kadir Bapli üçüncü olarak okulumuzu gurulandırdılar.Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi ve ilçemizde bulunan Korkut Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında münazara yarışması yapıldı.Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi "Sosyal Medya Zararlıdır" tezini  savunurken Korkut Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Sosyal Medya Yararlıdır" tezini savundu.Kazanan Korkut Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni tebrik ediyor ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

TÜBİTAK 48. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının Ankara’da yapılan final bölümünde Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Türkiye 4.lüğü derecesini elde etti.

May

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine  10. Sınıfta seçecekleri alanlar ile ilgili tanıtım yapıldı.

Nis

Muş Valisi Seddar Yavuz, geleceğin teminatı olan gençlere tavsiyelerini içeren bir mektup gönderdi.

Nis

Tübitak Van Bölge Elemelerinde Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Alanında 1. Olmuştur

Tarihin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale Savaşı´nın 102. yıl dönümü münasebetiyle anma etkinliği gerçekleştirildi.

Bu yıl 48.si düzenlenen TÜBİTAK Orta Öğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı alanında gönderdiği projemiz kabul edilerek Van bölge sergisine davet edildi.

Ock

Okulumuz son sınıf öğrencileri için YGS ve LYS´de yapılan bazı değişiklikler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Murat Yetişir "üniversiteye hazırlık süreci" programı kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize seminer vermiştir.

Mezun öğrencilerimiz okulumuza ziyarette bulunarak okulumuz öğrencilerini üniversite yaşamı ve bölümleri hakkında bilgilendirdiler.

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine YGS hazırlık sürecinde moral ve motivasyon amaçlı bir sürpriz hazırlandı.