Tübitak Ankara Finalinde Okulumuz Türkiye 4.´sü Oldu

TÜBİTAK 48. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının Ankara’da yapılan final bölümünde Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Türkiye 4.lüğü derecesini elde etti.

Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi salonunda gerçekleştirilen Ankara finallerinde Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi Edebiyat alanında Türkiye 4.sü oldu.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca lise öğrenimine devam eden öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek için düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışması Ankara finallerinde, Van Bölge Sergisinde birinci olan okulumuz Edebiyat alanında “15 Temmuz Direniş Ruhunun Şiire Getirdiği Yenilikler” projesi ile Türkiye 4.’sü oldu.

Projenin hazırlanması aşamasında desteklerinden dolayı okul müdürümüz Mümtaz BİLGİN başta olmak üzere bütün okul idarecilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Proje Danışmanı Ayşegül Eldemir Kale´yi ve sevgili öğrencimiz Yusuf Mutlu´yu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

20-05-201722-04-2017

Yayın: 20.05.2017 - Güncelleme: 20.05.2017 10:06 - Görüntülenme: 218