Tübitak Projemiz Kabul Edildi

Bu yıl 48.si düzenlenen TÜBİTAK Orta Öğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı alanında gönderdiği projemiz kabul edilerek Van bölge sergisine davet edildi.

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri farklı alanlarda çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın bu yıl 48.si gerçekleştiriliyor. Okulumuz öğrencilerinden Yusuf MUTLU´nun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşegül Eldemir Kale´nin danışmanlığında hazırladıkları 15 Temmuz Direniş Ruhunun Şiire Getirdiği Yenilikler adlı proje ön elemeyi geçerek bölge sergisine davet edilmiştir. Değerli hocamız Ayşegül Eldemir Kale´yi ve sevgili öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

11-03-2017

Yayın: 11.03.2017 - Güncelleme: 11.03.2017 17:07 - Görüntülenme: 135