Tübitak Van Bölge Elemelerinde Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Alanında 1. Olmuştur

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 48. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması, Van´da yapıldı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilen proje yarışmasına Ağrı, Bitlis, Hakkari, Batman, Muş, Siirt, Şırnak ve Van´daki öğrencilerin hazırladığı 100 proje katıldı.

Yarışmada Muş´u temsil eden 3 projeden bir tanesi olan Okulumuz Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin "15 Temmuz Direniş Ruhunun Şiire Getirdiği Yenilikler" başlıklı projesi Edebiyat dalında bölge birinciliğini elde etti. Proje Edebiyat Öğretmenimiz Ayşegül Eldemir Kale´nin gözetiminde okulumuz öğrencilerinden Yusuf Mutlu tarafından hazırlandı.

01-04-201722-04-2017

Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 22.04.2017 11:26 - Görüntülenme: 209