Tarihin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale Savaşı´nın 102. yıl dönümü münasebetiyle anma etkinliği gerçekleştirildi.

Bu yıl 48.si düzenlenen TÜBİTAK Orta Öğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı alanında gönderdiği projemiz kabul edilerek Van bölge sergisine davet edildi.

Ock

Okulumuz son sınıf öğrencileri için YGS ve LYS´de yapılan bazı değişiklikler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Murat Yetişir "üniversiteye hazırlık süreci" programı kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize seminer vermiştir.

Mezun öğrencilerimiz okulumuza ziyarette bulunarak okulumuz öğrencilerini üniversite yaşamı ve bölümleri hakkında bilgilendirdiler.

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine YGS hazırlık sürecinde moral ve motivasyon amaçlı bir sürpriz hazırlandı.

Akademik Başarıyı Artırma Ekibi öncülüğünde hazırlanan genel olarak öğrencilerin dönem içi performanslarının değerlendirilmesinin yapıldığı ve Tübitak Proje Yarışması için yapılan çalışmaların durumu ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik.

8 Aralık Perşembe günü okulumuzun 9,10,11 ve 12. sınıflarında genel deneme sınavı yapıldı.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri düzenlenen Muş Alparslan Üniversitesi gezisine katıldılar. Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; bölümler hakkında bilgi alınmış; fakülteler, sosyal etkinlik alanları öğrencilerimizle gezilmiştir.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimizin Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında başarısını arttırmak ve teşvik amacıyla Bitlis Eren Üniversitesine tanıtım ve motivasyon gezisi düzenledi.

Ekm

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine üniversiteye giriş sınavı ve destekleme yetiştirme kurslarımız hakkında bilgi verildi.

Ekm

Okulumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Van iline gezi düzenledi.

Ekm

Okulumuz Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından 2016 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2016-1-TR-01-KA102-028151 numaralı projemiz değerlendirme sonucunda kabul projeler arasında yer almıştır.

Ekm

2015/2016 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzdan mezun olup üniversiteye yerleşen öğrencilerimiz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz” anısına 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında öğrencilerimizin günün anlam ve önemini kavrayabilmelerine yönelik bir anma etkinliği gerçekleştirdik.