Nis

YGS’de üstün bir başarı sergilemekte emeği geçen okul idaremiz ve Okulumuz öğretmenleri tarafından, öğrencilerimize daha verimli olabilmek ve başarıyı daha da artırmak amacıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Nis

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce Okulumuz öğrencilerine Sosyal Hayat ve Sosyal Medya ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Okulumuz tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Haftası kapsamında Korkut Kız YİBO etkinlik salonunda gerçekleştirilen etkinlik büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Nis

Muş valisi Sn. Seddar YAVUZ Okulumuza ziyarette bulundu.

Okulumuz son sınıf öğrencilerinden YGS´ye hazırlanan 29 öğrenciden 26´sı başarılı olmuştur.

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Tütün ve Madde Bağımlılığı ile korunma yöntemleriyle ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Korkut ÇPAL tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında gerçekleştirilecek programa konuşmacı olarak ünlü Eğitimci Yazar Prof. Dr. Vehbi VAKKASOĞLU da katılacaklardır.

Korkut ÇPAL öğretmen ve öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinliğe hız kesmeden devam ediyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından kutlandı.

Değerler Eğitimi Komisyonu, okulumuz öğrencilerinin kendilerini geliştirebilmesi amacıyla kapsamlı pano düzenlemesi gerçekleştirdi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 15/01/2016 tarih ve 82401545 sayılı, "Okul bilgilerinin güncellemesi" konulu yazısı gereğince doldurulan form.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen 10-17 Aralık Dünya İnsan Hakları Haftası kutlama programı okulumuz öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, okul ve veli işbirliğinin sağlanması için 1. dönem veli toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Okulumuz bünyesindeki pansiyonda bulunan bütün öğrencilere daha önceden tespit edilen ve beden ölçülerine uygun olarak hazırlanan kıyafetler, temizlik malzemeleri ve okul araç-gereçleri okul müdürümüz Mümtaz BİLGİN tarafından dağıtıldı.