Korkut ÇPAL tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında gerçekleştirilecek programa konuşmacı olarak ünlü Eğitimci Yazar Prof. Dr. Vehbi VAKKASOĞLU da katılacaklardır.

Korkut ÇPAL öğretmen ve öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinliğe hız kesmeden devam ediyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından kutlandı.

Değerler Eğitimi Komisyonu, okulumuz öğrencilerinin kendilerini geliştirebilmesi amacıyla kapsamlı pano düzenlemesi gerçekleştirdi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 15/01/2016 tarih ve 82401545 sayılı, "Okul bilgilerinin güncellemesi" konulu yazısı gereğince doldurulan form.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen 10-17 Aralık Dünya İnsan Hakları Haftası kutlama programı okulumuz öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, okul ve veli işbirliğinin sağlanması için 1. dönem veli toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Okulumuz bünyesindeki pansiyonda bulunan bütün öğrencilere daha önceden tespit edilen ve beden ölçülerine uygun olarak hazırlanan kıyafetler, temizlik malzemeleri ve okul araç-gereçleri okul müdürümüz Mümtaz BİLGİN tarafından dağıtıldı.

12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulüne yönelik Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak yaptığımız etkinlikten kareler...

Ock

Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi “Akademik Başarıyı Arttırma” ekibi önderliğinde tüm öğretmenlerimizin desteğiyle 9. Sınıflar arasında yapılan “Bil Kazan” adlı bilgi yarışması 26 Aralık Cuma günü gerçekleştirilmiştir.