MUŞ / KORKUT - Korkut Çok Programlı Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA PSİKOSOSYAL MÜDAHALE HİZMETLERİ TOPLANTISI YAPILDI

29.09.2021 tarihinde okul psikososyal müdahale hizmetleri sene başı toplantısı düzenlendi. Toplantıda okul rehberlik öğretmenimiz Mehmet ALTUNKUM psikososyal müdahale hizmetleri kurulunun görevini, amaçları hakkında bilgi vermiştir. Okul psikososyal müdahale hizmetlerinin neler olduğu ve bu hizmetlerde kurulunun nasıl bir yol izlenmesi gerektiği yönünde müşavirlik yapmıştır.

Yapılan müşavirlik çalışmasında cinsel istismar vakalarında, özkıyım önleme-koruma vakalarında, ihmal vakalarında, şiddete maruz kalan ve şiddet uygulayan öğrencilerle karşılaşıldığında izlenilecek yol haritaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Okul rehberlik öğretmeni tarafından hazırlanan konu ile ilgili videolar öğretmenlerimiz tarafından izlenmiştir.

Yapılan çalışma okulda çalışan tüm öğretmen ve personele yönelik verilmiştir.

13-10-2021

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 13.10.2021 08:45 - Görüntülenme: 2131